60 yaşına giren Hülya Avşar'ın derin bacak dekoltesine beğeni yağmuru

Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren ve aracında poz veren Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle hayranlarından büyük beğeni topladı.

Editör: Serdar Yüce | 15 Ekim 2023 Pazar 18:56 - Güncelleme: 15 Ekim 2023 Pazar 18:57

Attığı her adımla adından söz ettiren Hülya Avşar hem kariyeri hem özel hayatıyla yıllarca gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren ve aracında poz veren Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle hayranlarından büyük beğeni topladı.

1997 yılında nikâh masasına oturan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, magazin dünyasının gözde çiftlerindendi. Çilingiroğlu'nun eşini Feraye Tanyolaç ile aldattığı iddiaları sonrası çift, 2005'te yollarını ayırdı. 2009'da Tanyolaç'la dünya evine giren Çilingiroğlu, 2014'te ikinci kez boşandı.

BİKİNİSİYLE DANS ETTİ 
Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulan Hülya Avşar, son olarak siyah bikinisiyle dans ederek yaza veda etmişti.

'HÜLYA ABLAMIZ YAZA VEDA EDİYOR' 
Tuğba Ekinci, Avşar'ın videosunu kendi hesabından yayınlayarak "Bana kimse demesin açık videoların var. Hülya ablamız yaza veda ediyor helal kim tutar? Onun yorumları kapalı benim ki açık" yorumunu yazmıştı.

Güzelliği ve sesi ile sahnelerin tozunu attıran Hülya Avşar son dönemde pozlarıyla da adından söz ettirmeyi başarmıştı. 

'KİM DER 60?' 
Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren Hülya Avşar bu sefer arabadaki pozuyla beğeni topladı. Sporunu her daim yapan ve kendisine iyi bakan Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle dikkat çekti. "Kim der 60?" yorumları yağan Hülya Avşar'a beğeni yağdı.

1982 yılında düzenlenen güzellik yarışmasıyla adını duyuran ancak evlenip boşandığı için tacı geride alınan Hülya Avşarhem kariyeri hem özel hayatı hem de güzelliğiyle yıllarca adından söz ettirdi.

1997 yılında nikah masasına oturduğu ve 2005'te boşandığı Kaya Çilingiroğlu ile yaptığı evlilikten Zehra Çilingiroğlu adında bir kızı olan Hülya Avşar sosyal medya sayfasını aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık'ta geçiriyor.

Avşar, geçtiğimiz haftalarda bahçesindeki zeytinleri topladığı anları yayınlamıştı. Hülya Avşar bahçesindeki zeytinleri topladı ve ardından taş kırma yöntemiyle kırdı.

Hülya Avşar sosyal medyadan paylaştığı reels videosuna,"Bahçeden erken hasat. Çok mu havaya girmişim? Hakan çalıştırıyor beni" notunu düşmüştü.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı