‘2. Sayfa’ Magazin programının nabzı durdu! Müge ve Gülşen ekranlara veda etti…

Ekranların vazgeçilmez magazin programı 2. Sayfa ekranlara veda etti. 18 yıldır partner olan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ekranlara veda etme kararı aldı. İşte detaylar…

Editör: Hande Durmaz | 29 Aralık 2023 Cuma 14:39 - Güncelleme: 29 Aralık 2023 Cuma 14:39
Kaynak: GAZETE YAZIYOR

18 yıldır partneri Müge Dağıstanlı Erdoğan ile programın sunuculuğunu üstlenen Gülşen Yüksel Salt ekranları ani bir şekilde bırakma kararı aldı.

Yüksel apar topar ayrıldığı programa şu sözlerle veda etti:

"2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın...."

Müge Dağıstanlı’ya  2024'te 'Aramızda Kalmasın' ismiyle ekranlara gelecek yeni programda gazeteci Ali Eyüboğlu eşlik edecek.

Ani veda sonrası şarkıcı İrem Derici’nin iki sunucu hakkında söyledikleride tekrar gündeme geldi özellikle şu son aylarda dilan polat ve birçok fenomenin dosyasını işlemeleriyle isimlerini duyuran sunucular hakkında  olay iddia ortaya atıldı ?irem derici konuk olduğu programda yıllardır beraber çalışarak insanlar hakkında arasının açıldığını ve birinin partnerini 2 yıldır dolandırdığını iddia etti. sahte fatura yöntemiyle partnerini dolandıran kişinin eşiyle birlikte amerika'ya kaçmaya çalıştığını ve diğer tarafın mağdur olarak yetkililere başvurduğunu söyledi. Bu cümlelerin ardındansa akıllara magazin programı sunan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı akıllara geldi.

Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel bugün birlikte son kez izleyici karşısına çıktı.

CEVAP GECİKMEDİ

"Biz iftiralara o kadar alıştık ki artık üzerimizde durmuyor. 18 yıldır hakkımızda neler çıktı neler... Kanalda saç saça baş başa kavga ettiğimiz ve camları kırdığımız söylenmişti, Müge'nin beni evden kovduğu söylendi, yıllarca küs kaldığımız söylendi. Allah korusun" açıklamasını yapmıştı.
 

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı