SON DAKİKA | İşte hakim kararı! İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? Eros'un davasında karar ne?

Geçtiğimiz günlerde canice katledilen kedi Eros'un davasında bugün karar verilmesi bekleniyor. Küçükçekmece Adliyesi'ne ise hayvanseverler adeta akın etti. Dava hakkındaki karar 14.00'te açıklanacak. Katil İbrahim Keloğlan ile Eros'un avukatı İlke Acar'ın davadaki konuşmaları paylaşıldı. İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? Eros'un davasında karar ne oldu? Duruşmada hakim son kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Editör: Eraycan Erginbaş | 13 Mart 2024 Çarşamba 13:09 - Güncelleme: 13 Mart 2024 Çarşamba 14:32
Kaynak: Eraycan Erginbaş
 Dava hakkındaki karar 14.00'te açıklanacak. Katil İbrahim Keloğlan ile Eros'un avukatı İlke Acar'ın davadaki konuşmaları paylaşıldı. 
 
TİP - Şişli 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı ve aynı zamanda Avukat İlke Acar X sosyal medya platformundan paylaştı. 


İŞTE SAVCI'NIN SAVUNMASI

 
Sanık, kediyi kaçmasına rağmen ısrarla takip etmiş, merhametsiz ve acımasız bir şekilde canavarca hisle öldürmüştür.Tüm deliller doğrultusunda sanık hakkında üst sınırdan ceza verilmesini ve tutuklanmasını talep ediyorum. 
 
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde lüks bir sitede İbrahim Keloğlan tarafından öldürülen Eros isimli kedinin davası bugün görülecek. Hayvanseverler ise Küçükçekmece Adalet Sarayı'na akın etmiş durumda. Vatandaşların 'Adliye Adliye olalı böyle kalabalık görmedi dediği' belirtildi.
 

KATİL İBRAHİM KELOĞLAN'IN SAVUNMASI

Benim görüntülerimi yayanlar halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiler. Ben öyle bir insan değilim.
 
Ben bir suç makinesi değilim. Bir anlık öfke ile yaptım.8 Şubat’taki duruşmadan sonra köylere giderek kedi maması dağıttım, barınaklara bağışta bulundum. Bana terapi gibi geldi.
 
 
İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Sözcüsü davada şu ifadeleri kullandı:
 
Tüm beyanım 4 dakika 4 saniye sürmüştür. Yani İbrahim Keloğlan halen kediyi döverek öldürmeye devam ediyor.
 
 

İŞTE DURUŞMADA YAŞANANLAR

İbrahim Keloğlan’ın avukatı, “Sosyal medyada tek yönlü bakılıyor. Ben de bir kedi sahibiyim, müvekkilim halk nezdinde zaten cezasını çekmiştir” dedi. Keloğlan, “Benim de kedim var, görüntüleri sunmuştuk” dedi. Hâkim, “Flash disk sunacaktınız, bana ulaşmadı” diye yanıt verdi.
 
Müşteki vekilleri, “Sanığın hayvan sahibi olduğu bilgisine itibar etmemeliyiz. Kamuoyu dosyayı takip etmektedir. Sanık videonun 5 dakikadan kısa olduğunu söylüyor; video 6 dakikayı kapsamaktadır. En üst sınırdan ceza almasını talep ediyoruz” beyanında bulundu.
 
 
Mahkeme hakimi #ibrahimkeloğlan’ın avukatının yaptığı belediye barınağına mama bağışının ispatı için tanık dinletilmesi talebini reddetti.
 
Müşteki vekilleri, “Sanık çocuk öldürüp sonrasında da çocuk okuttum deseydi dikkate alacak mıydık? Sanık madem pişmandı neden kendisi teslim olmadı? Sanığın iddiaları samimi ve gerçek değildir, tutuklu yargılanmasını talep ediyoruz” dedi.
 
İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu sözcüsü: “Tüm beyanım 4 dakika 4 saniye sürmüştür. Yani #ibrahimkeloglan halen kediyi döverek öldürmeye devam ediyor” demesi üzerine salonda alkışlar koptu. İbrahim Keloğlan'ın, “Hatamı kabul ediyorum, benim iyi yanlarım neden görülmüyor bilmiyorum” demesi üzerine herkes “Hata mı?” diyerek tepki gösterdi.
 
Savcı, “Sanık, kediyi kaçmasına rağmen ısrarla takip etmiş, merhametsiz ve acımasız bir şekilde canavarca hisle öldürmüştür.Tüm deliller doğrultusunda sanık hakkında üst sınıra yakın ceza verilmesini ve tutuklanmasını talep ediyorum” diyerek mütalaasını verdi.
 
 
O anlar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir vatandaş o anları şu sözlerle paylaştı:
 
Sahibi yok bir avuç azgın azınlık demişlerdi.
Koridorlar eros için tüm sahipsiz canlar için doldu taştı.
Tarihinde görülmemiş bir kalabalıkla adliye koridorlarını vatandaşlar hayvanseverler inletti.

İŞTE HAKİM KARARI ! İBRAHİM KELOĞLAN TUTUKLANDI MI?

 

İbrahim Keloğlan'a hakim kararıyla birlikte 2 yıl 6 ay hapis cezası ve yurt dışı yasağı verildi..

 
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı