Sinan Oğan ortaya 'milyon dolarlık' eviyle çıktı! Zafer Partisi'nin paylaşımı olay oldu

ATA İttifakı'nın adayı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılan ve 2. turda Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan Sinan Oğan, evinin kapılarını ilk defa bir medya kuruluşuna açtı. Sinan Oğan, evinin 1 milyon dolar (Yaklaşık 32.039.200,00 TL) olduğunu ifade etti. Zafer Partisi ise bu durumu yanıtsız bırakmadı. İşte tüm ayrıntılar..

Editör: Eraycan Erginbaş | 2 Nisan 2024 Salı 22:26 - Güncelleme: 2 Nisan 2024 Salı 22:26
Kaynak: haber merkezi
Sinan Oğan tartışılan mâlikanesinin kapısını, Azerbaycan'da yayın yapan yayın kuruluşuna açtı. Sinan Oğan, İçtimai TV isimli Youtube kanalına konuştu.
 
Sinan Oğan, evinin kapısını ilk kez açtığını belirterek "Dostlarımız gelir, siyaseten beraber hareket ettiğimiz arkadaşlarımız gelir. İlk defa bir medya mensubu bahçemizde konuk olur. Burası benim özel dostlarımı davet ettiğim bir yer. Tanınmış insanlarla, dostlarımızla dışarıda görüşüyoruz." ifadesini kullandı.
 
 
Programcı "Medyada neden bu bahçeyi göstermediniz? Ben bu bağa geldiğimde 1 milyon dolarlık bahçeye, eve geldim. Beynimde burada heykeller..." diyerek neden başka mensuplarının gelmediğini sordu.
 
Sinan Oğan'dan "Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder. Benim hayatım sadedir. İsteyen istediğini desin. Aşağıda bizim futbol sahamız var, kızım voleybola gidiyor, ufak bir voleybol sahamız var. Burası büyük bir yer. 1 milyon dolar verseler vermem." cevabı geldi.
 
Daha sonra Sinan Oğan bahçedeki salıncağı göstererek "Bunların hepsinde emeğim var. El emeğimdir." dedi.
 
 
Bahçedeki ağaç evi gösteren Sinan Oğan, "Tek başıma yapmadım. Mimarı benim, çizeni... Desem ki 'Tek başıma yaptım', düzgün olmaz." dedi.
 
Programcı ile ağaç eve çıkan Sinan Oğan, "Bu ağaçların üstündedir. Bu daha çok çocukların oyun oynaması için... Bir de bazen misafirlerim geldiği zaman vakit geçirmek için. Burada da kitap okuma yeri." dedi.
 
 
Sinan Oğan, bahçe manzaralı ağaç evden sebze dikili olan bostanını da gösterdi.
 
Bahçesindeki ekinleri anlatan Sinan Oğan "Burada da bostanımız var. Domates, biber, çilek var. Daha çok günlük... Domates çok severim. Günlük ev ihtiyaçları için. Bir kovan arımız var. Arılara yardımcım bakıyor. Şeker katmıyoruz, orjinal bal. Çiçeklerimiz de var." ifadesini kullandı.
 

ZAFER PARTİSİ'NİN OLAY PAYLAŞIMI

 

 

 
 
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı