Karabük Üniversitesi gerçeği! 'Söylemeye dilim varmıyor'

Geçtiğimiz günlerde Karabük Üniversitesi ile ilgili çıkan haberler netlik kazanmaya başladı. Siyahi öğrencilerle cinsel ilişkiye giren öğrencilerin AIDS hastalığının yayılmasıyla şehir ve üniversite adeta çalkalanmıştı. Karabük İletişim Derneği Başkanı'nın şok eden açıklamaları konunun gerçekliğini ortaya çıkardı. Geçtiğimiz gün ise Berkay Yıldırım isimli üniversite öğrencisi intihar etti. İşte Karabük Üniversitesi'nin bilinmeyenleri..

Editör: Eraycan Erginbaş | 26 Mart 2024 Salı 12:05 - Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı 12:25
Kaynak: Eraycan Erginbaş
Geçtiğimiz günlerde Karabük Üniversitesi ile ilgili çıkan haberler netlik kazanmaya başladı. Siyahi öğrencilerle cinsel ilişkiye giren öğrencilerin AIDS hastalığının yayılmasıyla şehir ve üniversite adeta çalkalanmıştı. Karabük İletişim Derneği Başkanı'nın şok eden açıklamaları konunun gerçekliğini ortaya çıkardı.
 

KARABÜK'Ü FUHUŞ ÇETESİ Mİ BASTI?

 
Karabük'te yaşamını sürdüren gazeteci Mehmet Çetinkaya şu ifadeleri kullandı:
 
'Biz bunları Tayland için duyardık. 12-13 yaşındaki kız çocukları için. Maalesef Karabük'te de benzer şeyler oluyor.' 
 
 

GABONLU DİNA'NIN ÖLÜMÜ

 
Konuyla ilgili Gabonlu ve Dina isimli kadının fuhuş çetesininin çemberinden kaçarken öldüğü belirtildi. Karabük İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa, şu açıklamalara yer verdi:
 
Söylemeye dilim varmıyor ama Karabük'te Afrikalı kız öğrenciler üzerinden bir yapı kurulmuş. Dina da oradaki arkadaşları tarafından bu fuhuş çetesinin çemberine düştü. Fuhuş çetesinin müşterileri de Karabük'te yaşayan bazı kişiler ve bunu duyarak başka şehirden gelen kişiler.
 
 
Dina da böyle bir işe sürüklendi. O gece bir yere gönderilmek isteniyor, görüntüleri de var kaçarken kameralara yansıdı. Evden kaçıyor, evden kaçtıktan sonra Dina'yı bir taksi alıyor. Sonra o taksiden de iniyor Dina, oradan da kaçıyor. Dereye doğru gidiyor dereye düşüyor sulara kapılarak hayatını kaybediyor.
 
 

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ'NDE İNTİHAR

 
Geçtiğimiz gün Karabük İsmail Necati Efendi KYK Yurdu’nda kalan ve Edebiyat Fakültesi’nde Sanat Tarihi bölümü öğrencisi olan Berkay Yıldırım, , kaldığı yurt odasından kendini atarak intihar etti. Berkay Yıldırım'ın ölmeden önce 'Umarım bu dünyadaki son günüm 26.03.2024)" yazdığı bildirildi.
Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı