Çatalca çok güzel oldu

Çatalca'da 31 Mart seçimleri, heyecan dolu bir atmosfere sahne oldu. Cumhur İttifakı'nın mevcut başkanı Mesut Üner, CHP'nin adayı Erhan Güzel, İYİ Parti'nin adayı İsmail İP ve diğer adaylar, en yüksek oy oranını elde etmek için yoğun bir yarış içine girdi. Peki, ipi göğüsleyen kim oldu?

Editör: Eraycan Erginbaş | 1 Nisan 2024 Pazartesi 13:00 - Güncelleme: 1 Nisan 2024 Pazartesi 13:00
Kaynak: haber merkezi
İstanbul'un Çatalca ilçesinde gerçekleşen 31 Mart seçimlerinin ardından, yeni bir dönem başlıyor. Cumhur İttifakı'nın mevcut başkanı Mesut Üner ile CHP'nin adayı Erhan Güzel arasındaki rekabet büyük bir ilgiyle takip edilirken, sonuçlar Çatalca'nın yeni belediye başkanını belirledi. Seçimlerin galibi CHP Belediye Başkan adayı resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 50,42'sini alan Erhan Güzel oldu.
 

ÇATALCA SEN KAZANDIN

 
Erhan Güzel, seçim zaferini şu sözlerle kutladı: "Değerli Çatalca ailem, gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında İstanbul’un en büyük ilçesi Çatalca’mızda tarihe ilk belediye başkanı olarak geçmiş bulunuyorum. Yoğun emekle, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadığımız seçim süreci boyunca tüm hemşehrilerimizin belediye başkanı olarak yürüttüğümüz seçim kampanyamızda mutlu sona ulaştık. Çatalca’mızda her bir ferdimizin belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. İnanıyorum ki, bizim dönemimizde Çatalca çok güzel olacak, İstanbul çok güzel olacak, Türkiye çok güzel olacak.” 
 

ÇATALCALILAR COŞKU İÇİNDE MEYDANLARA DÖKÜLDÜ

 
Çatalca, yeni belediye başkanlarını kutlamak için adeta bir bayram havasına büründü. Meydanlara dökülen vatandaşlar, zaferin coşkusunu büyük bir neşe ve mutlulukla kutluyorlar. Her kesimden insanın bir araya gelerek sevinci paylaştığı bu anlamlı günde, Çatalca'nın sokakları coşkunun ve sevgi dolu tezahüratların yankılandığı bir festival alanına dönüştü.
Meydanlarda toplanan vatandaşlar, seçimlerde ortaya konan demokratik sürecin ve tercihlerin sonucunda oluşan zaferin tadını doyasıya çıkarıyorlar. Ellerinde Türk bayraklarıyla, marşlar söyleyerek, dans ederek, omuz omuza vererek kutluyorlar.
 
 

GELECEĞİMİZ İÇİN BÜYÜK ADIM ATTIK

 
Çatalcalılar Gazete Yazıyor muhabirimiz Senay Güncavar’a duygularını şöyle paylaşıyorlar. "Çatalca'mızın geleceği için büyük bir adım attık" diyenlerden tutun da, "Yeni başkanımızla birlikte daha yaşanabilir bir Çatalca için çalışacağız" sözleriyle görüşlerini dile getirildi.
 
2019 seçimde AK Parti’den aday olan Mesut Üner'in 25.199 oy alarak %51,75'lik bir oy oranı elde ettiği hatırlanıyor. CHP adayı Cem Kara ise 22.612 oy alarak %46,43'lük bir oy oranına sahip olmuştu.
 
 
SENAY GÜNCAVAR
'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Yine birbirine girdiler: 'Mahkemeyi oyalıyor'

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan after parti