Karısını aldattığı sevgilisi de David Beckham'ı zamparalık yaparken bastı

Editör: Serdar Yüce | 26 Ekim 2023 Perşembe 20:39 - Güncelleme: 26 Ekim 2023 Perşembe 20:39

Karısı Victoria'yı, tercümanı Rebecca Loos ile aldattığı ileri sürülen David Beckham ile ilgili bugüne kadar bilinmeyen başka bir iddia ortaya atıldı. Loos'un, Beckham'ı başka bir kadınla yakaladığı iddiaları ortalığı karıştırırken, Victoria ve Loos arasında geçen diyalog duyanları şaşkına çevirdi.

Gösteri dünyasından itiraflar ardı ardına geliyor... Beckham ilişkisini sarsmakla suçlanan Rebecca Loos, David Beckham'ı başka bir kadınla yatakta yakaladığını ileri sürdü.

İspanya'nın Real Madrid takımında oynadığı dönemde karısı Victoria'yı, tercümanı Rebecca Loos ile aldattığı ileri sürülen David Beckham ile ilgili bugüne kadar bilinmeyen başka bir iddia ortaya atıldı.

Bunu ileri süren kişi ise yıllardır Victoria Beckham'ın mutlu evliliğini sarsmakla suçlanan ve bu konuda çok fazla konuşmayan Rebecca Loos.

Bir süredir Norveçli bir doktor ile evli olan Rebecca Loos'un iddiasına bakılırsa David Beckham İspanya'da bulunduğu sırada karısı Victoria'yı sadece onunla değil, bir de genç bir İspanyol modelle aldattı. 

TELEFONU VERİNKEN YATAKTA UZANAN GENÇ MODEL GÖRÜNDÜ
İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Rebecca Loos, bu olayın 2003 yılının 22 Eylül günü futbol efsanesi Ronaldo Nazario'nun evinde düzenlenen bir partide yaşandığını ileri sürdü.

Rebecca Loos o geceyi " Harika yemekler vardı, Brezilya'dan gelen bir samba grubu... Sonra David'in telefonu çaldı arayan karısı Victoria'ydı. David'i aradığı ama o cevap vermediği için üzgündü."

İşte bundan sonra anlattıkları gerçekten dudak uçuklatıcı...Loos'un iddiasına göre Victoria, ona telefonu kapatmamasını ve gidip David'i bulmasını söyledi.

Loos da ona "Tamam" dedi. Bunun biraz tuhaf bulsa da Victoria'nın isteğini yerine getirmek için üst kata çıktı.

Önce korumasına ulaştı. Sonra David korumasıyla birlikte ortaya çıktı. Beckham'ın çıktığı odada arka planda bir yatak vardı ve o yatağın üzerinde de genç bir İspanyol model yatıyordu.

O ANLARI 'YARALAYICI' BULDU
Loos'un anlattığına göre telefonu David Beckham'a verdi ve "Karın" dedi. David Beckham da telefonu Loos'a geri vermeden önce Victoria ile telefonda kısık bir sesle konuştu. Rebecca Loos ise o anların "yaralayıcı" olduğunu söyledi.

Söylediğine göre Rebecca Loos, o anda kendisinin ne kadar "aptal" olduğunu düşündü. Bunu da şöyle anlattı: "Ama David pençeleriyle beni ele geçirdi. Ben onun emrindeydim."

David Beckham ise Real Madrid'de top koştururken asistanı olan Rebecca Loos'un bu iddialarına yanıt vermedi.

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Dilan Polat Türkiye gerçekleri ile tanıştı

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

Zeynep Demirel'in evlilik yıldönümü zehir oldu

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

'Kör Nokta' bu akşam ekran sınavına çıkıyor

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Giray Altınok baba oldu: Oğluna hangi adı verdi?

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı

Ayça Ayşin Turan aşkı Mehmet Aslan'a yaradı